П'ятнадцятирічній британській акторці Беллі Рамзі, яка зіграла Ліанну Мормонт в "Грі престолів", батьки заборонили дивитися шоу.

Про це юна зірка розповіла виданню The Daily Star.

За її словами, з всіх епізодів вона бачила тільки частини сьомого сезону:

"Навіть під час тих серій, які мені дозволили дивитися, батьки стояли навпроти, блокуючи жорстокі сцени". Белла Рамзі

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Батьки не дозволяють Беллі дивитися серіал через велику кількість актів жорстокості і насильства, але серію, у якій героїню Белли вбивають, їй все-таки дозволили побачити. Дівчина сподівається, що до 18-річчя подивиться "Гру престолів" повністю.

Говорячи про битву за Вінтерфелл, яку показали минулої неділі, в якою Ліанна Мормонт гине в руках велетня, актриса сказала, що вважає цю смерть великою, так як їй перед цим вдалося проколоти очі своєму вбивці.

Белла Рамзі

"Якщо ти вмираєш в "Грі престолів", то зроби це гідно. У серіалі так багато найрізноманітних смертей, так що я дуже задоволена тією, яка випала мені, і вдячна за неї, вона була героїчною". Белла Рамзі

Белла Рамзі

Нагадаємо, що культовый американський письменник Стівен Кінг розповів, яким бачить свій варіант фіналу популярного серіалу "Гра престолів". Він запропонував альтернативний спосіб закінчити цю неймовірну історію. Відповідними думками письменник поділився з фанатами у своєму Twitter.

"Припустимо – просто припустимо, що Джон і Дені ОБИДВА загинули (разом з Серсеей, зрозуміло). Припустимо – просто припустимо – що якась маленький людина з великим серцем виявиться на Залізному Троні", - пише Кінг.

Стівен Кінг
Стівен Кінг

"Маленькою людиною з великим серцем" очевидно письменник називає Тіріона Ланістера. Такий варіант фіналу викликав суперечки і полеміку в коментарях, в якій взяв участь і сам Стівен Кінг.

Як повідомляв Знай. ua, творець "Гри престолів" проговорився про майбутнє серіалу.

Також Знай. ua писав, що кумедний ляп зіпсував останню серію Гри престолів.