Відразу після трагічної смерті російської співачки Юлії Началової мати колишнього чоловіка співачки Євгенія Алдоніна заявила, що 12-річна донька Началової буде жити з батьками співачки. Однак сталося все не так.

Судячи з публікацій у соціальній мережі Віра живе у сім'ї батька з його новою дружиною та зведеним братом. Стверджують, що донька Началової чудово почуває себе в сім'ї тата і відмінно ладнає з усіма її членами.

З батьком дитини, футболістом Євгеном Алдоніним, співачка розлучилася у 2011 році, у спортсмена давно вже з'явилася нова сім'я. Дружина Євгенія Алдоніна Ольга не тільки не перешкоджає його спілкуванню з дочкою від Юлії Началової, а навіть підтримує його.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що 1 травня футболіст Євген Алдонін зводив доньку, дружину Ольгу, маленького сина і свою маму погуляти у московський парк Лужники

Нещодавно Євген Алдонін також опублікував виступ Віри на концерті. Дівчинка зіграла на фортепіано. Це був перший вихід Віри у світ після смерті матері, яка не пережила важку операцію.

"Моя улюблена і талановита донечка! Любимо тебе!", - підписав відео батько Віри.

Раніше батько відомої російської співачки та акторки Юлії Началової Віктор розповів, що її донька важко переживає смерть матері. Вона навіть написала лист померлій Юлії Началовій. Він також розповів, що дівчинка намагається триматися мужньо.

Нагадаємо, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття.

Як повідомляв "Знай.ua", фанати взялися за ранню творчість Началової та жахнулися: Навіщо було себе спотворювати.

Також "Знай.ua" писав, на могилі Началовой побачили гостя з того світу.