Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила милий кадр з дитинства, швидше за все, позуючи в першому класі, з бантиками на голові і букетом квітів. Так, артистка привітала шанувальників з 9 травня, а самі фанати відзначили, що Регіна нітрохи не змінилася зі шкільних років.

"«...одна на всіх,
Ми за ціною не постоїмо...»", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Ні трохи не змінилася 😍", "Майже не змінилася))", "Яка гарненька🤩", "Та ти майже не змінилася❤️", "
Яка няшка😍😍😍😍😍😍😍😍😗😗 @reginatodorenko", "Тут так на маму схожа!😍🐣", "Така гарненька 👍", "Регіночка,ти не змінилася!!!", "Дуже схожа.Як була вогонь так і є", "@reginatodorenkoЯка масенька😃😍🤗", "Красотулечка миленька😘👍✨".

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.