Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята. Однак, навіть на відпочинку Регіна не упустила можливості підзаробити на рекламі.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA, де відпочиває. Регіна робить рекламу "корисних" чипсів, які можна навіть годуючим матерям. Для фото з цими чипсами в руках Тодоренко наділа сині джинси і чорний топ. Її волосся зібране у хвіст на потилиці і покладене на плече, а на обличчі зірки величезні чорні окуляри. У підписі до фотографії телезірка розповіла про "корисні" чипси, які рекламує.

"#Dr.Korner #корнерсыможно. Подорожуючи по Азії та Латинській Америці, я помітила одну цікаву особливість: на вулицях частенько продають картопляні чипси на шпажках, такі привабливі, залиті соняшниковою олією, і коли кусаєш їх, олія аж стікає по губах. Ох, якби в кожному місті я з'їдала по порції таких чипсів, то моя вага зараз була би близько 85-ти кг при зрості 167 див. Такий собі милий-милий пухляш. Нарешті з'явилася альтернатива і спасіння моєї фігури, корнерси Dr.Korner – чипси, зроблені з цільного зерна, які абсолютно не смажать в олії. P. S.: вони не тільки замінюють звичайні чипси, але їх можна при ГВ. Корнерси можна, хлопці!", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки. Однак, фанати розділилися на два табори – одні хвалять Регіну і засипають компліментами, а інші хейтять, критикуючи за зайву вагу.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.