Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр в бікіні, засвітивши розкішне тіло, яке швидко привела в форму після пологів. Так, артистка забавно покривлялася на камеру і зізналася, що провела б ціле літо у сонячній Туреччині, відправившись на сімейний відпочинок з чоловіком владом Топаловим і сином Майклом всього на тиждень.

"Ви помічали таку цікаву особливість: повноцінно відпочивати починаєш з 5-7го дня перебування на курорті(це, звичайно, якщо не п'єш; тому що для деяких випивох відпочинок починається ще в літаку😂😂😂)? А на 7й день вже й повертатися пора, але таааккк не хочетьсяяяяяяя!!! Я чула, що деякі бізнесмени викуповують готельні номери або вілли у вподобаному готелі. Ось я б із задоволенням все літо жила 🙈❤️ Хотіли б жити в Туреччині?) ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж не пройшли повз: "Шикарний животик 💞😊просто вау, молодець Регіночка 😍😘", "Краса, яка краса ти молодець відмінно вийшло молодець.💖💖💖💖💖💖😍😍😘😘💕😘💖😍💖😘💕", "Дівчинка вогонь!", "Ви так на свою матусю схожі ❤️", "Фігура 😍".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.