Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Схоже в Туреччину Регіна поїхала без чоловіка, тільки з мамою і маленьким сином. А ось її чоловік Влад Топалов приєднався до них пізніше. Напередодні Тодоренко публікувала фотографії без нього, але в цей раз вже з'явилося фото з чоловіком. А з підпису до знімка стає ясно, що Топалов приїхав їх провідати. На фотографії, яку Регіна опублікувала в соцмережі, вона позує разом з Владом, який дивиться в камеру. Телезірка зробила це фото сама на свій телефон, вона дивиться з посмішкою на чоловіка.

Для прогулянки на пляж Регіна наділа кокетливий смугастий купальник незвичайного фасону. Треба сказати, що телезірка після пологів не дуже часто показує такі оголені фото, мабуть, ще трохи соромиться. Однак шанувальники в захваті від її фігури, попри те, що дитині менше півроку, а Тодоренко годує її грудьми. Волосся зірки зібране у хвостик, але розпатлане вітром.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про приїзд чоловіка до них на відпочинок у Туреччину, а також прорекламувала готель, в якому відпочиває. "А мене товариш приїхав провідати. Влаштували пляжну вечірку з @vladtopalovofficial. Намагаємося по максимуму відпочити. Готель – @spicehotelbelek", - написала телезірка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки. Фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях, проте є і ті, хто задає питання щодо готелю і відпочинку в Туреччині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.