Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний знімок з коханим чоловіком владом Топаловим, відправившись на відпочинок в сонячну Туреччину. Так, зіркова парочка позувала за сніданком, показавши розкішний вид з готелю на терасі і попиваючи каву.

"Ранок добрий )) а він буває добрим, коли за тебе в квартирі прибрали, речі випрали і сніданок подали в ліжко 🙈
Ох, це готельна життя, балує нас ) ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ж ви все таки гарна пара😍", "Ви найкраща пара у світі 😍😍👏👏", "Ви дуже гарна пара!", "Ви так класно виглядаєте разом!🤗 А твій, Регіна, позитив завжди заряджає на бадьорий і веселий день!💯 Миру і любові Вам, усій вашій родині!❤️", "І нехай весь світ зачекає...❤️", "😄💖💖💖💖💖 такі милі", "Доброго ранку, солодка парочка!! 👍☕Чудового дня, насолоджуйтесь відпочинком!!", "Щасливі 😍😍😍", "Які ви чудові, приємно на вас дивитися 😘щастя вам!" "Поряд з Вами, Регіна, Влад знайшов сімейне щастя і турботу!!! Ви красива і гармонійна пара!".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.