Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, знявшись у рекламі морозива. Так, артистка танцювала у відвертому біло-червоному боді і капелюшку на пляжі, виконавши першу україномовну композицію, правда, написану лише для ролика.

"Ось такий він - момент щастя від пломбірного поцілунку. Ласуй, ласуй!🍦", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Цікаво скільки за таку рекламу платять 😆", "Мені здається українською мовою голос ще краше у вас ,потрібен хіт українською мовою терміново! 👍", "Шедеврально - красиво виходить все,за що береться Полякова!🔥🤪💣❤️❤️❤️", "Хочу бути цим морозивом для Олі 😊😁🌽", "Морозива не хочу) 🌞а рятувальник добре танцює)))😎", "Перший шлягер українською!!!", "Ногиии❤️🔥", "А головне рекламує людина яка не їсть солодке!😂😂😂😂", "Морозиво не смачне , а Полякова таак😜".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.