Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася раптовим поверненням на Мальдіви, пляжі якого ще не встигли забути її шпагати після Нового року. Так, артистка одразу ж виклала фото в купальнику на тлі блакитної води і невелике відео, на якому чомусь знімала більшою мірою груди, ніж обличчя і заявила, що відправилася на відпочинок з коханим, обличчя якого приховує від громадськості.

"Мої улюблені Мальдіви! Як же я з ними гармонійна!🙏🏻🌴💃🏼🌺 Люди, я відкрила коменти на хвилинку🤣, чисто посміхнутися.😊 Так, я правда, в хорошій формі. 👍🏼 Просто любов творить дива ! ❤️ І робота над собою фізична щоденна.👍🏼 А з моїм коханим ми разом вже 7 місяців і 10 днів..🙏🏻❤️🌺 Люблю тебе, дорогий!🙏🏻 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерна приховала, адже її компроментуючі знімки завжди викликають неабиякий ажіотаж критики. Варто відзначити, що цього разу артистка прилетіла підкорювати острови в новому білому купальнику, а також заспокоїла шанувальників, повідомивши, що поруч з нею немає відпочиваючих, як минулого разу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.