Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом вирушила на червону доріжку культового заходу 2019 Met Gala, позуючи в неймовірному вбранні від легендарного модельєра Тьєррі Мюглера. Так, артистка приміряла облягаючу коротеньку сукню тілесного кольору з кришталевими краплинами, а завершила образ зачіскою з ефектом мокрого волосся.

"Все ще під враженням від мого образу на Met Gala!", - поділилася емоціями Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і почали завалювати Кім компліментами, адже цього разу світська левиця показала також лаштунки, де її фарбували і наряджали. Варто відзначити, що така тонка талія у мами трьох дітей - зовсім не ознака фотошопу. Заради сукні знаменитості довелося надіти небезпечний французький корсет, в якому вона навіть не могла сидіти і довго вчилася дихати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.