Скандальний український гурт "Хамерман знищує віруси", після виступу яких мер Івано-Франківська запросив попа освячувати Замок Потоцьких, вкотре епатували Україну своїми міні-костюмами. Цього разу до свого перфомансу вони долучили легенду поп-сцени El Кравчука та відомого рок-виконавця Юрка Юркеша.

Костюми ХЗВ та El Кравчука знов скаладалися лише з однієї шкарпетки.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Так, епатажний концерт був благодійний. Відомо, що усі гроші пішли на лікування відомого "оперного панка" Андрія Перебийноса.

Відомо, що свої сміливі костюми група створює зі звичайних підручних матеріалів власними руками.

ХЗВ + El Кравчук Каліграфія: Ornella Ostapenko

Geplaatst door Хамерман Знищує Віруси op Vrijdag 10 mei 2019

Раніше ми писали, що у місті Івано-Франківськ у липні 2018-го, в рамках масштабного мистецького фестивалю Porto Franko справжнє шоу влаштувала популярна фрік-група "Хамерман Знищує Віруси".

Артисти виступили на сцені разом з китайським хором "Дін-Дон", при цьому солісти "Хаммерман" були практично голими, пише Галка.

Музиканти самі себе називають "найадекватнішою групою України", основною фішкою виконавців є унікальні сценічні образи, жоден з яких не повторюється двічі.

Після такого незвичайного виступу, яке проходило в Палаці Потоцьких (Івано-Франківськ), мер міста Руслан Марцинків красномовно висловився в соціальних мережах.

Нагадаємо, днями в мережі з'явився довгоочікуваний кліп відомої американської співачки Мадонни на пісню Medellin.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі подробиці пологів Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, Лукашенко підтримав Зеленського навиборах президента України.