Президент Білорусі Олександр Лукашенко ще за день до виборів в Україні прокоментував кандидатуру переможця другого туру виборів в Україні Володимира Зеленського. Так, Лукашенко заявив, що майбутнього президента не варто дорікати за його амплуа коміка і артиста. Про це повідомляє Навіні.by.

"Володя Зеленський людина нова. Той, який легко навчається, я помітив це вчора з його виступів (на дебатах 19 квітня, - ред.). Так, молодий, так, ще недосвідчений. Але слухайте : я теж колись був ще молодший і ще більш недосвідчений. Тому чи мені сьогодні оцінювати Зеленського? Але я переконаний, що якщо країна визначиться і обере Зеленського, ми вибудуємо такі ж добрі хороші відносини", - заявив Лукашенко в інтерв'ю білоруським ЗМІ.

"Володя Зеленський - він фахівець в цьому плані (вести масові шоу, - ред.), Він, як він сам себе називає, шоумен, артист. Ви знаєте, тут особливо нічого сміятися. Президент - будь-який президент - якоюсь мірою артист. Всі президенти хочуть добре виглядати перед своїм народом. Всі президенти хочуть красиво, доступно сказати своєму народу (може бути, щоб і далі почули). Будь-який президент зразок, обличчя свого народу. Що тут неартістічно, якщо можна так це назвати в політиці? Тому не треба його (Володимира Зеленського, - ред.) дорікати в тому, що він артист такий-сякий ", - заявив Лукашенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія обробила 25% протоколів.

Відповідні дані оприлюднені на табло інформаційної системи "Вибори" Центрвиборчкому.

За підрахунками 25,72% протоколів, лідирує кандидат у президенти Володимир Зеленський, за нього віддали голоси 73,22% українців. Чинний президент Петро Порошенко - на другому місці, за нього проголосували 24,44% громадян.

Нагадаємо, шоумена і політика Володимира Зеленського починають вітати з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери країн. Так, УП повідомляє, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.