Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографіями та відео з відпочинку. Наталя зробила яскраву пляжну публікацію, у підписі до якої пофілософствувала і запросила підписників на свої тренінги.

На фотографіях і відео, які з'явилася в записі Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному топіку і з голою попою. На відео видно, що Наташа позує фотографу, крутячись перед камерою, власне, знімки з цієї фотосесії вона теж показала. Волосся зірки розпущене т розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж. Схоже, цією публікацією Наталя Могилевська вирішила похвалитися результатами схуднення.

"У середу на моєму майстер-класі в Харкові я готуюся говорити на будь-яку тему. Мені дуже цікаво зустрітися з вами. Поговоримо про любов до себе в моїй інтерпретації? Я змогла схуднути і #РодитьсяЗаново тільки після того, як пробачила свої недосконалості. Полюбила всі свої таланти, з вдячністю до Всесвіту, який мене ними обдарував. Легко сказати, але які інструменти? Як саме цього досягти? В будь-якому віці можна виглядати чудово, головне – бажання і праця. Я вирушаю з тренінг-зустрічами містами України з метою пробудження бажання жити і вірити в себе, коли опустилися руки. З метою поділитися досвідом, як повернуться до життя і #РодитьсяЗаново. Чекаємо всіх 15 травня в РК «Місто» Харків", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і відео Наталки. Багато в захваті від попи артистки і результатів її схуднення, інші ж "читають моралі" Наталці за таку відвертість.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".