Учасниця 4 сезону шоу "Топ-модель по-українськи" Анастасія Гладченко засвітила на знімку свій вагітний животик. Про це передає Clutch.

Настя Гладченко запам'яталася глядачам реаліті-шоу своїм поганим характером і тим, як активно вона змінювала хлопців. На початку сезону красуня запаморочила голову переможцю Самвеллу Туманяну, а потім закрутила роман з Сергієм Стоуном. Правда, схоже, після закінчення шоу пара швидко розбіглась.

А в четвер, 9 травня, 20-річна модель опублікувала фото, на якому показала свій явно кругленький животик.

"Бережіть мами дочок, у мене росте синочок!", - підписала фото учасниця шоу.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники Насті почали активно вітати її у коментарях.

"Красивим буде як і ти💜", "Мої вітання! ⭐️❤️", "Правильніше буде. Виховуйте гарних дочок, у мене росте гарний синочок", "Вітаю!❤️💋", "Моя пташка, вітаю 🌿🔥", "Красуня, як же це круто", - пишуть користувачі.

Варто відзначити, що поки Гладченко не розкриває ім'я батька своєї дитини, але всьому свій час.

Раніше повідомлялося, що учасниця популярного шоу "Топ-модель по-українськи" Анна Троян пропала без вісті. 3 травня, близько 22.00 дівчина вийшла на прогулянку в районі метро Лісового масиву і не повернулася додому.

Про це повідомив хлопець Анни на своїй сторінці в Instagram.

Він написав, що у дівчини сіла зарядка на мобільному телефоні і та досі не вийшла на зв'язок.

У Facebook ще одна близька людина дівчани Ганна Савченко написала про зникнення:

"Друзі, знайомі і просто небайдужі люди! Прошу вашої допомоги! Пропала дівчина, рідна мені і моїй родині людина - Ганна Володимирівна Троян. Останній раз виходила на зв'язок вчора (3.05) о 22.00 в районі м. Лісова. Якщо бачили або знаєте яку-небудь інформацію про Аню, прохання відгукніться або зробіть репост".

Нагадаємо, Ірина Білик показала красунчика-синочка від молодого чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, бабушка чотирьох онуків підкорила подіум.

Також Знай.uа писав, керівник проекту "Топ-модель по-українськи" Олена Звірик пішла з "Нового каналу".