Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує, сидячи в кріслі в розслабленій позі. Поруч з Ольгою у вазі стоять пишні рожеві троянди, актриса витягла одну квітку і з насолодою нюхає її, дивлячись у камеру з посмішкою на обличчі. Для фотосесії Ольга Куриленко одягла довгу світлу сукню з гірчичного кольору флористичним орнаментом. Цей наряд підкреслює ідеальну фігуру дівчини і лінію декольте. Волосся Ольги розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий природний макіяж.

В підписи до фотографій українська красуня написала: "Життя прекрасне, особливо в п'ятницю з квітами". Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а понеділками заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фоловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Насолоджуйся квітами і своєї п'ятницею. Жінка закохана кожен день!", "Вогняна жінка, ти приголомшлива", "Дуже гарна сукня", "Я твій великий шанувальник з Індонезії", "Краса, посмішка і сексуальність", "Виглядає як дуже стара картина", "Красива жінка", "Приємних вихідних, красуня, поцілунки тобі з Іспанії", "І ти найкрасивіша квітка", "Ви така гарна", "Як завжди, сексі", - пишуть в коментарях до фото захоплені фанати Ольги Куриленко.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.