Відомий український танцюрист, хореограф і учасник численних ток-шоу Влад Яма порадував шанувальників новою архівною фотографією, на якій зображений разом з бабусею і милим песиком.

Про це стало відомо завдяки новому посту зірки в Instagram.

На знімку, який присвятив своїй бабусі в День перемоги, завжди "голий" Яма з'явився з рудим волоссям та досить густими бровами.

Архівне фото Влада Ями

"Бабуся завжди каже:" Не дай вам Бог, Владичек, пережити те, що пережили ми коли німці в будинок зайшли! ". Бабуся, ми знаємо наскільки для тебе важливий цей день, тримайся, ми скоро в гості! Всіх зі святом та мирного неба! ", - написав під знімком хореограф.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також користувачів розчулив песик, якого на фото тримає на руках Влад. Деякі з користувачів навіть поцікавилися у зірки, чи він справжній.

"А собачка справжній?", "Бабуся видно, що дуже добра, здоров'я і миру. П. с.: Владик-монобровь, без образ, просто фото класне", "Ого, демон на руках", - писали в коментарях підписники танцівника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знаменитий хореограф вирішив вразити шанувальниць і продемонстрував свої заняття в тренажерному залі о 7 годині ранку. Відповідне відео Влад опублікував на своїй сторінці в Instagram. Численним шанувальникам заняття танцюриста припали до душі і вони написали під ним безліч приємних коментарів, в яких висловили захоплення спортивною статурою артиста.

Нагадаємо, Комаров забув про скромність і роздягнув гарячих красунь просто на камеру: "Довго вагалися".

Як повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко показала маму і розповіла про дорослішання: "Мене ніколи не змушували вчитися".

Також Знай.uа писав, елітна секс-вечірка в Києві: українські зірки готові дивитися, але не платити.