У четвер, 9 травня, на Алеї слави в Голлівуді засяяла нова зірочка. За свій внесок в кіноіндустрію отримала зірку Енн Хетеуей. Актрису прийшли підтримати її колеги по цеху: Аквафіна ("8 подруг Оушена"), режисер, сценарист і продюсер Ді Ріс, Ребел Уілсон ("Афера") і чоловік Адам Шульман.

Актриса прославилася в 2001 році, коли дебютувала у фільмі "Щоденники принцеси" в ролі соромливої учениці середньої школи Мії Термополіс. Згідно з сюжетом дівчинка дізнається, що є спадкоємицею трону європейського королівства. Так починалась кар'єра голлівудської зірки.

Пізніше Хетеуей знімається в більш серйозних стрічках: "Горбата гора", "Рейчел виходить заміж", "Знедолені". До речі, за останню роботу Енн отримує заслужений "Оскар" у 2003 році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У фільмографії Хетеуей є багато різнопланових ролей в картинах: "Війна наречених", "День святого Валентина", "Напруж звивини", "Диявол носить Prada", "Аліса в Країні чудес" і її продовження "Аліса в Задзеркаллі", "Темний лицар: Відродження легенди", "Інтерстеллар" і "Стажер".

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Енн Хетеуей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем.

36-річна знаменитість прийняла таке рішення після того, як побувала в гостях у свого колеги Меттью Макконахі. Актриса розповіла, що всю ніч пила ром в компанії свого чоловіка, Макконахі і його дружини Камілли. А на ранок відчула таке сильне похмілля, що зважилася назавжди кинути пити.

"Я припинила вживати алкоголь ще восени. Вирішила не пити найближчі 18 років. Я не хочу пити до тих пір, поки мій син живе зі мною. Мені не подобається, як я це роблю, а син як раз зараз у тому віці, коли вранці я особливо потрібна йому. Одного разу я відвозила його в дитячий садок і не була за кермом, тому що у мене було жахливе похмілля. І цього мені вистачило. Мені це не сподобалося", – пояснила Хетеуей.

Раніше Знай.uа повідомляв, 5 голлівудських зірок, яких вважають красивими тільки жінки.

Також Знай.uа писав, найбезглуздіші зачіски зірок, які ми ніколи не забудемо.