Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в стильному прикиді.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких чорних брюках і білій футболці з цікавим принтом, поверх якої одягнув чорний піджак. На ногах в Олексія блискучі коричневі черевики, а на голові немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги. А деякі навіть припустили, що артист вирішив схуднути до весілля з Настею Каменських, яке за інформацією ЗМІ, відбудеться вже в цьому місяці.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко подякував шанувальників і друзів за привітання з Днем народження, який він відзначав кілька днів тому. "Так прикольно, що ДН завжди такі різні, ну як мінімум тому, що неоднаковий ти і вони теж інші. Спасибі всім, мені вже не 37, я – хліб з лососем, мені 38!!! #hbd", - жартівливо написав Потап. А ось геолокації до знімка немає, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, де було зроблено це яскраве весняне фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фолловери засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

"Олексій, Ви най-най! Для повного достатку, бажаю Вам з Настею – лапочку дочку!", "Як же ви постаріли... пам'ятаю "Ми з тобою не пара, не пара". Дитинство, спогади", "Вітаю вас з Настею! Моя мрія збулася з дитинства, що ви будете разом назавжди, не тільки дуетом, але і в реалі як чоловік і дружина, емоції переповнюють!", "Мені в житті багато довелося бачити, але ти найкрасивіший лосось!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.