Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська поділилася своїми секретами життя звичайної провінціалки. Вона повідомила, що все, за що раніше вона чула незадоволені вигуки, зараз називається трендами. Таким чином вона нагадала про тренд "натуральності" та "справжньості", який накрив світ останнім часом. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"З провінції - в столичні фіфи. Більше 10 років тому приїхала з маленького міста у Київ! Часто мені казали що справжність - це провінція в гіршому сенсі цього слова. Що бути модною кралею - значить забути звідки ти і хто, а ще - ловити останні тенденції. Сьогодні, за що я вислуховувала купу фе називається тренди 2019. Висновок простий: працювати над собою, звичайно, треба! Рости над страхами, боротися з комплексами - теж! Але пам'ятай хто ти і звідки. Тоді на будь вершині отримаєш чіткий орієнтир." - поділилася артистка.

Українці в коментарях негайно ж отлкикнулись на такі слова Цибульською:
"Ви прекрасна жінка! Відверта, справжня і що найголовніше не є зверхньою над іншими людьми, які не є «зірками»", "А чому ж не написали, з якого містечка? Малу Батьківщину теж треба любити! Я розчарована", "Деякі забуваються звідки вони і виглядають так смішно, що хочеться піти і на ногу наступити, щоб у себе прийшли!", "Вираз "дівчинка з села" мені знайомий", "Господи! Я трохи мозок не зламав!коли ваш текст читав".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.