Померла відома актриса Пеггі Ліптон.

Передає Los Angeles Times

Пеггі Ліптон

За інформацією видання, актриса хворіла на онкологію.

“Вона закінчила життя спокійно в оточенні своїх дочок і племінниць. Кожен момент, проведений разом з нею, був великим щастям для нас”, - кажуть дочки Ліптон.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Пеггі Ліптон з 15 років працювала моделлю, в 19 почала кар'єру актриси. У 1974 році її нагородили «Золотим глобусом» в номінації краща жіноча роль у драматичному фільмі “Загін “Стиляги”.

У 1989 році Ліптон зіграла в серіалі “Твін Пікс” у ролі власниці закусочної Норми Дженнінгс.

В останні роки їй діставалися невеликі ролі. У 2017 її запросили знову зіграти роль власниці закусочної в третьому сезоні серіалу “Твін Пікс”.

Варто нагадати, що Геніальний французький кінорежисер Жан-Клод Бріссо помер у Парижі в суботу, 11 травня у віці 74 років.

Він прославився своїми кінороботами "Звук і лють", "Біле весілля" і "Дівчина з нізвідки", передає Monde з посиланням на сім'ю кінематографіста.

Згідно з даними агентства AFP, іменитий режисер помер в лікарні в результаті тривалої хвороби.

Бріссо отримав дві нагороди Каннського кінофестивалю – у 1988 році за фільм "Звук і лють" він отримав "Спеціальний приз молодіжного журі", а в 2003 році режисер отримав премію французької культури "Кінематографісту року" за фільм "Таємні пристрасті".

У фільмі 1989 року "Біле весілля" знялася юна актриса Ванесса Параді, за свою роль вона отримала французьку премію "Сезар" в номінації "Найбільш багатообіцяюча актриса".

У 2005 році режисера засудили до року позбавлення волі за сексуальні домагання до двох актрис.

У 2012 році Бріссо став переможцем 64-го кінофестивалю у швейцарському місті Локарно і володарем "Золотого леопарда" за фільм "Дівчина з нізвідки".

Нагадаємо, Помер "найвидатніший комік всіх часів і народів"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Помер автор музики популярних радянських мультиків

Також "Знай.ua" писав про те, що Всесвітньо відомого українця знайшли мертвим