У неділю, 12 травня в 2019 році в Україні святкують день матері. Ольга Полякова приєдналася до традиції і привітала свою найріднішу жінку на світі. Відповідний пост популярна співачка розмістила в соціальній мережі Instagram.

Ольга показує, що для неї сім'я має ключове значення. Вона дуже тепло ставиться не тільки до своїм дочкам Марії і Алісі, але і підтримує хороші стосунки з мамою. Для привітання з днем матері вона навіть опублікувала спільні архівні фото.

"З Днем матері!!! Цінуйте , любіть, телефонуйте, говоріть, як можна частіше!!! Поки вони поруч! Мамуля обожнюю!!!", - пише співачка.

Фанати прийшли в захват від зворушливого привітання і зазначили, що потрібно цінувати кожну секунду і те, наскільки у Олі красива мама.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"З днем Матері!! Цінуйте кожну секунду! Дівчатка, ну а за наш труд - по келиху", "Розумниця ти Ольга!. Твоя матуся пишається тобою! Гідна любові доця!", "З днем Матері!! Цінуйте кожну секунду! Дівчатка, ну а за наш труд - по келиху", "Які обидві красуні!", "Мама красива! Зі святом, вас дівчатка!", "У вас дуже гарна мама", " Які ви гарні!😍 Всіх матусь зі святом, ви так потрібні і важливі у нашому житті!!😘😘😘 Будьте щасливі,кохані, здорові♥️♥️♥️", "Красоточки", " Ваша мама у будь роки Королева дня і ночі😇👍😍", "І Вас з Днем Матері!!!Мама-головне слово в кожній родині🌷🌷🌷", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової зачарувала мережу фото з відпочинку.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова звинуватила в плагіаті відому співачку.

Знай. ua писав, що Полякова вперше показала відважного красеня-дідуся.