Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову порадувала шанувальників досить відвертим фото.

Так, на своїй сторінці в Instagram Леся виклала знімок, на якому позує в ліжку в шовковій рожевій нічній сорочці. Поряд з Нікітюк лежить великий букет квітів.

"Доброго ранку, сплюхи. У мене є питання? Що ви перш за все робите, коли прокидаєтеся? 2 склянки води? Розсіл? Музичка? А потім і вода, розсіл, і кава, і робота? У мене музика", — написала Леся.

Віддані шанувальники зірки зазначили, що на нових знімках співачка позує без макіяжу і демонструє свою природну красу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто нагадати, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетною чорно-білої фотосесією, позуючи в довгій напівпрозорій сукні з глибоким декольте і фатиновими вставками. Так, артистка виглядає дуже щасливою, доповнивши образ кільцями у формі сердечок і підкоривши серця шанувальників ніжною, жіночною посмішкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, знявшись у рекламі морозива. Так, артистка танцювала у відвертому біло-червоному боді і капелюшку на пляжі, виконавши першу україномовну композицію, правда, написану лише для ролика.

Нагадаємо, Полякова привітала Потапа і жаркими поцілунками фото: як закохані.

Як повідомляв Знай.uа Кароль перетворилася на гарячу ковбойшу: така маленька, як дівчинка.

Знай.uа писав, Макс Барських розбився в ДТП: "Перебуваючи на межі, починаєш цінувати кожну секунду".