Прихильники дружини шоумена Сергія Притули оцінили форми його неперевершеної Катерини, зроблені на відпочинку. Про це повідомляє clutch.ua. Відпочивати подружжя поїхало разом.

Другий дружиною Сергія Притули стала Катерина Сопельник - дівчина, родом з Донецька. Після весілля закоханих, в мережі почали активно обговорювати батька-депутата Катерини та її чоловіка старшої сестри, який перебував у партії "регіоналів".

Втім, пара вже кілька років щаслива разом, вони виховують дочку, а від попереднього шлюбу у Сергія залишився син, з яким шоумен підтримує теплі стосунки.

А на початку цього року, Катерина опублікувала у своєму Facebook фото, на яких дівчина зображена в купальнику. Передплатники відзначили, що 34-річна Катерина, нещодавно стала мамою, виглядає просто чудово.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами Притули, навіть в пологовому будинку їй доводилося відповідати на електронні листи і повідомлення в месенджерах.

"Коли в колективі дізнавалися, що я пишу з пологового будинку, говорили: "Катя, ну ти що, божевільна?" А мені так було навіть простіше. Можна було на щось відволікатися", - говорить вона.

При цьому молода мама підкреслює, що ні грама не шкодує, що працювала до останнього дня вагітності.

Варто зазначити, що сім’я Притулів, не зважаючи на великий об’єм роботи на телебаченні, у сімейних клопотах, знаходять час і можливість для систематичного волонтерства. І тут донеччанка не відстає від західняка. На третій день після весілля замість того, щоб постити фоточки з якого-небутьбаунті-узбережжя, Сергій звітував про останнє придбання для АТО.

Дружина Притули – виконавчий продюсер на тому ж телеканалі.Намір одружитися Сергій та Катерина приховували до останнього моменту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.