Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк поділився думками з приводу "Євробачення-2019" і скандалу навколо співачки Maruv.

Ігор Кондратюк

Про це повідомляє Рoliteka.

Кондратюк розповів, як потрібно було діяти, аби не допустити скандалу навколо Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс “Євробачення”.

“Головна їхня помилка в тому, що після того, як відмовився перший учасник, далі виникла ж*па, вибачте. Ось в цьому я їх не розумію. Хоча так, не розумію і того, як можна було допустити до участі співачку, яка їздить в Росію. Навіщо взагалі було її включати? Я б не включив. Але думати – не для всіх … “- заявив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Ігор Кондратюк переконаний, що Maruv могла б більше прославитися, якби погодилася на участь в конкурсі.

“Maruv отримала рекламу, і вона їй як артистці – в плюс … Але вона виграла б набагато більше, якби поїхала на Євробачення, бо є думка експертів, підозра, що її виступ був би дуже трендовим. Хоча я особисто вважаю, що на Євробаченні потрібно демонструвати, в тому числі і голос. Таким чином, її менеджмент проявив, м’яко кажучи – дурість. Нагадаю для тих, хто “на бронепоїзді”, що це – виключно моя думка “, – підкреслив Кондратюк.

За словами продюсера, буде дивно, якщо ці ж самі люди будуть і в наступному році проводити “Євробачення”.

“Ну, окей, Maruv відмовилася – і що? Припустимо, що вона підписала б договір, але у неї після перемоги на Нацвідборі просто змінилися якісь життєві обставини? Що далі? Це ніхто не продумав, це не було прописано. Умовно кажучи, якщо ти, Maruv, відмовляєшся їхати, ми передаємо цей контракт іншим учасникам, і вони повинні про це знати. А якщо вони відмовляються їхати без перемоги на Нацвідборі, тоді просто варто скасувати фінал Нацвідбору і оголосити, що всі учасники – це люди, які прийшли сюди просто, щоб отримати безкоштовний ефір на СТБ. Що у них немає бажання, ресурсів або менеджменту, щоб виступити на Євробаченні “, – резюмував продюсер.

Нагадаємо, продюсер Ігор Кондратюк розповів, що треба було робити, аби не допустити скандалу навколо Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення".

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк висловив свою думку про новоспеченого президента Володимира Зеленського та його юридичного радника Андрія Богдана.

Також Знай.ua писав про те, що перед президентськими виборами в Україні відомий український продюсер Ігор Кондратюк публічно висловився про, тоді ще, кандидата Володимира Зеленського.