Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських і закордонних містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує, очевидно, десь за кулісами, при цьому вона в незвичайному образі, повідомляє Politeka.

Ані Лорак
Ані Лорак

На фото, яке з'явилося в акаунті Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в незвичайному "одягненому" образі. Незвичайний він тому, що останнім часом шанувальники бачили на сторінці співачки лише фото та відео з концертів, на яких вона позує в напівоголених нарядах. Адже саме так виглядають її сценічні костюми, за які Лорак все частіше критикують.

На фото артистка позує в чорному брючному костюмі, білій футболці і з об'ємною сумкою від Michael Kors.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак загадково написала: "Слухай музику всередині себе". Шанувальники здивувалися, що артистка нарешті одяглася і також запримітили нову стрижку Кароліни:
"На стилі", "Ви, одна з небагатьох з шоу-бізнесу, на кого приємно дивитися, слухати і головне - хотіти побачити ще", "Наша улюблена кішечка", "Сумка прямо валіза", "Ну ось одягнена красива жінка, чому на сцену то треба напівголою выходити?"

"На Фріске схожа", "Аня, виходь терміново заміж за Сергія", " Та що тут ахр*ненного, дівиця і тільки", "Кароліна, вам йде ця зачіска", "Навіщо такій малій така велика сумка?", "Ого, невже одягнена?", "Ви так коротко ще не стриглися. Скоро каре буде"

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.