Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив дуже забавне селфі з дружиною, відправившись на сімейний відпочинок в спекотну Туреччину. Так, артист ніжно поцілував Регіну, привітавши її з Днем матері, який відзначався 12 травня, а також не забув про теплі слова для своїх мами і тещі.

"Люблю свою зграю! 🖤 ну і монстра ми з тобою створили🥴😂🤷🏼‍♂️ @reginatodorenkoз Днем Матері тебе, кохана! Моя рідна матуся, @iampandi і тебе! І Вас, тещечка дорога @irina_todorenko ! 😝
Я дуже везучий, раз мене оточують і ЛЮБЛЯТЬ (ну, як мінімум так кажуть😉) такі Великі і Потужні Жінки. Люблю вас!
Та всіх мам серед вас я вітаю! Ви - наші героїні!!!! Дай Бог вам здоров'я і довголіття!", - поділився емоціями Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Що мені подобається у вас так це щирість і вміння не соромитися цього💚", "Ваша дружина ,вона, як сестра ваша,очманіти як ви схожі,майже як одне обличчя.😘", "У вас така крута дружина 🥰", "😍🙏🏻Регіна взагалі 🔥її голос 🤤 бережіть своїх дівчаток 🙏🏻❤️", "Ви такі кльові 🤩", "Ви такі класні 👍👍👍👍👍👍!".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.