Відомий метал-гурт Rammstein виклав на своєму каналі в Youtube кліп "Stripped".

Групу вже встигли звинуватити у пропаганді нацизму. Лідер групи Тіль Ліндеманн не раз говорив, що кліп не з'явиться на каналі Rammstein, так як всі вони втомилися від нападок, де їх звинувачують у правих поглядах.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

У кліпі використовували кадри з фільму "Олімпія" про літні Олімпійські ігри у Берліні режисера-документаліста Ліні Риффеншталь.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фільм знімався на прохання німецького міністра пропаганди третього рейху Йозефа Геббельса у 1939 році. Режисерові Риффеншталь симпатизував сам Гітлер, а фільм став буквально іконою нацизму.

До офіційного релізу деякі користувачі знаходили в інтернеті користувальницькі версії кліпу.

Варто нагадати, що Популярний український інструментальний дует B&B Project виконав композиції всесвітньо відомої німецької групи Rammstein на бандурі і кнопковому акордеоні.

Молоді артисти опублікували ролик авторського виконання на своєму YouTube-каналі.

Музиканти записали попурі з пісень Deutschland, Du Hast, Меіп Herz Brennt, Sonne. У ролику учасники дуету позують на тлі занедбаного будинку і футуристичних конструкцій.

"Група B & B Project зіграла попурі з відомих пісень групи Рамштайн на народних інструментах: бандурі і кнпковому акордеоні."

B & B Project (Bandura & Button Accordion) - український колектив, основною метою якого є популяризація українських народних інструментів, бандури та баяна (кнопковий акордеон) шляхом пошуку і виконання нового, сучасного репертуару.

Нагадаємо, Нафарбований Тілль Ліндеманн показав, як займатися любов'ю з радіоприймачем

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Rammstein представили кліп на пісню Radio

Також "Знай.ua" писав про те, що Херсон надихнув Rammstein на новий альбом