Як уже відомо, десятий ефір українського шоу про кохання "Холостяк" покинула 22-річна Марина. У недавньому інтерв'ю дівчина поділилася цікавими фактами про Микиту Добриніна та розповіла подробиці свого відходу. Про це повідомляє РБК Україна.

Так, за словами Марини, спочатку вона взагалі не переживала за зустріч з батьками. Але на сходовому майданчику дівчину почало "штормити" і вона занервувала.

Як зазначає екс-учасниця проекту, вона не здивувалася, коли пройшла кастинг.

"Ще спочатку розуміла, що у мене йде все вдало і чомусь думала, що я таки потраплю в реаліті. Тому було приємне здивування, але не занадто велике", - сказала Марина.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Крім того, під час першої зустрічі з Микитою дівчина звернула увагу на його широку посмішку. Вона зізнається, що симпатія до холостяка виникла досить швидко. Однак у підсумку все склалося не зовсім так, як Марина планувала.

Про сам проект колишня учасниця згадує з теплотою, сприймає його як досвід, який значно вплинув на її майбутнє.

"Поки рано говорити, але життя змінюється. Не знаю, чи пов'язано це з проектом, але є моменти, які я навмисне не розголошую. Думаю, через якийсь час все стане відомо", - пояснила Марина.

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві. На подив шанувальників холостяк прийшов на захід один.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини. Подальший вибір зоряний холостяк Микита Добринін зупинив на Дарині, Лілії і Софії.