Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли. І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у "дорослому" образі.

Але цього разу Аліна трохи спантеличила шанувальників вельми незвичайним фото. На знімку Гросу позує на вулиці, тримаючи на руках милу дитину. За словами співачки, хлопчика звуть Кирило, а шанувальники припустили, що це брат, племінник або хрещеник Аліни. Дівчина зображена на вулиці десь у дворі багатоповерхівок. На прогулянку з дитиною Аліна вийшла в пастельній мереживній сукні середньої довжини, поверх якої накинула джинсову курточку. На ногах дівчини стильні білі мюлі на підборах. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, яка була опублікована у вихідні, Аліна Гросу написала: "Кирило Романович бажає вам чудової неділі". Шанувальники красуні не пройшли повз такого зворушливого фото і почали активно його коментувати. Аліну засипають компліментами в коментарях, а деякі питають, чия це дитина. "Твоє чадо?", "Вау, яка шикарна. А хто такий Кирило Романович?", "О, Аліна у Чернівці приїхала", "Милі", "Супер", "Класні", "Красиве фото", "Класна фоточка", "Господи, яка ти гарна, я не можу", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Аліни Гросу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.