Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи разом з кращими подружками в одному з барів. Так, артистка поспішила привітати подругу, хореографа Олену Чірву з днем народження, побажавши їй побільше щастя, однак шанувальники здивувалися дивному образу Регіни, розкритикувавши її штани.

"#сДнемРождения
@chirvalena
Лоза, на цьому фото у тебе неймовірно дебільно щасливе обличчя 😆. Я хочу бачити тебе такою частіше! Одухотвореною, повітряною, творчою, вічно прагнучрб йти вперед, пурхаючою, як Метелик 🦋 на сцені, переконливою і фундаментальною за кадром, коханою у своїй фортеці і за її межами, чарівно мрійливою «до синіх колін»😆(ти зрозумієш, про що йдеться)! Я люблю тебе! ❤️
Все інше по телефону 📞, коли вкладу сина )", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регін,а що у вас проблеми якісь з джинсами,моделі дивні і зовсім вам не личать,а навпаки навіть повнять,ну правда, я як краще хочу💕", "Блін, набридла безглузда мода на високі джинси, як памперс, їй богу", "Регіна чудова дівчина ! Що не скажеш про джінсики...Просто супер-мега - асексуальні. Дивна мода нині)))", "Забороніть такі джинси. Ніякої жіночності", "Кроси величезні,вибачте, чоловічі.Ох вже ця мода😮", "Регін а ти ремінь загубила чи що?😂".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.