Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим концертом з шоу-туру "Королева ночі", відправившись в Кременчук. Так, артистка виставила кадр зі сцени, позуючи в яскраво-червоній коротенькій латексній сукні з глибоким декольте, однак без звичної корони або викликаючого макіяжу.

"Відмінне продовження #ТурКоролеваНочипісля відпочинку! Кременчук, везу до вас сонце і додатковий концерт у МБК. Вже сьогодні ввечері вас чекає круте шоу! До зустрічі!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери ж залишилися в захваті: "Ось така, ви мені дуже подобаєтесь, справжня, без корони і пафосу.", "Дуже класна фотографія!Ви там така жіночна і світла!👍", "Бомбічна 😍", "УРА!!!!!😊😊😊👏👏👏💖🎉🎉🎉🎉", "Удачі і сил Вам і команді:)🥰😘 Кременчук запалюй!)😍", "Олю, ти як завжди прекрасна.".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.