Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео у своїх Сторіс, показавши спортивних дочок. Так, артистка разом із 14-річною Машею і 7-річною Алісою вирушили на тренування на відпочинку, а Оля зізналася, чому її діти люблять спорт і роблять вправи з радістю.

"Лайфхак для всіх батьків. Якщо ви хочете, щоб ваші діти займалися спортом, йдіть з посмішкою займатися самі і вони підуть за вами, як мухи-повторюхи… Бо діти завжди роблять те, що роблять їхні батьки", - прокоментувала Полякова. Варто відзначити, що ще нещодавно старша дочка Маша через критику фоловерів в Instagram повністю відмовилася від солодкого, мучного і жирного, показавши результати на фото в бікіні. Зіркова мама також підтримала дівчинку і відмінно схудла.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.