Популярна українська співачка Оля Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий фотоколаж. На цей раз Суперблондинка звинуватила Нікі Мінаж в плагіаті головного убору. Знаменитість підписала його так: "Дівчатка милі!!! Ну ви задовбали!) #нікізолотаручка".

Шанувальники артистки залишили під публікацією безліч коментарів: "Так тирять у нашого брата!!!", "Фантазія в шоу-бізнесі тільки у вас, Олю))))", "Пані Ольга, ви просто приміряли на свою голову вже все, що можна було. Ось люди і повторюють, бо варіантів не залишилося!", "З нагоди заяви Вакарчука, пропоную Ользі створити свою партію з назвою «кокошники»))))".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі

Були і ті, хто написав не надто приємні для співачки слова: "Оля, хіба не ви крадете образи... Чи ви думаєте західні зірки такої величини слідкують за вами... Я впевнена вони навіть не знають про таку співачку як ви", "Думаю, що зірки такого рівня не знають про ваше існування)", "Полякова має огидно мерзенний характер і ніякої ділової етики".

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на честь 9 травня знаменита артистка Ольга Полякова опублікувала кілька старих чорно-білих фото свого дідуся, який воював. Так, артистка розповіла, що чоловік все життя жив з ворожою кулею в плечі і запропонувала шанувальникам згадати про подвиги своїх родичів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно Полякова публікувала незвичайний колаж, звинувативши американську поп-зірку Кеті Перрі в плагіаті. Так, для культового заходу Met Gala 2019, гості якого повинні були убратися в стилі кемп, Кеті вибрала неоднозначний костюм кришталевої люстри. Як виявилося, вона була зовсім не першою і образ розкішного абажура пару років тому приміряла і сама Оля.

Також "Знай.uа" писав, що на своїй сторінці в соціальній мережі Ольга Полякова опублікувала фото, на яких позує повністю оголеною, правда, стоячи до камери спиною. Оля пояснила, що її взяли на "слабо", заявивши, що вона не зможе повторити "подвиги" минулого відпочинку на Мальдівах, адже в Єгипті, де вона зараз відпочиває багато людей.