Відома російська телеведуча Олена Малишева розповіла про те, як збільшити свої шанси вижити під час авіакатастрофи. І серед факторів назвала також правильно підібраний одяг.

Про це Малишева поговорила у популярній програмі "Жити здорово!", що виходить на Першому каналі.

Разом з лікарем-співведучим вона назвала вид одягу, який "не дасть згоріти в авіакатастрофі". Спеціалісти тестували різні види тканин.

Олена Малишева

Телеведуча підпалила чотири види тканини і встановила, що найкраще горить бавовняний матеріал і синтетика, після чого порадила глядачам одягати в політ вироби виключно з вовни і шовку, "щоб шанс вижити все-таки був".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, лікар порадила глядачам не наїдатися перед польотом, особливо кисломолочних продуктів та єжу з грубими волокнами, адже вони можуть викликати здуття живота. В іншому випадку при ударі або сильному натисканні ременя безпеки на живіт може статися розрив внутрішніх органів, сказала Малишева.

Нагадаємо, катастрофа в Шереметьєво: слідчі розповіли, чия помилка коштувала десятки життів.

Як повідомляв Знай.uа в авіакатастрофі в Шереметьєво загинув український зрадник з Криму: фото.

Також Знай.uа писав, у Росії випадково "поховали" Моїсеєва: все почалося з Шереметьєво і Апіної.