Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася ніжними кадрами з кульбабами у волоссі. Так, дівчина позувала у білій блузці з розкішними розпущеним волоссям, сховавши кілька квіточок в кишеню.

"Як би ви підписали це фото ?", - поцікавилася Полякова-молодша. Фолловери залишилися в захваті і засипали Машу компліментами: "Вона носила квіти у волоссі...", "Дівчина-дівчина юна весна😍😍😍", "Капєц блузці. Кульбаба не стірається", "Не знаю, як би підписала фото, а от з блузкою доведеться попрощатися. Сік кульбаби помилок не пробачає)", "Її погляд був наївним і світлим... Її волосся пахло навесні... Красу подарувала природа, цій дівчинці з довгою косою)😍", "Неземна красуня💜🔥😍", "Квіткова принцеса", "Володарка квітів".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.