Вєрка Сердючка виступить на "Євробаченні-2019" у Тель-Авіві під час фіналу 18 травня в одному із інтервал-актів. Як ми вже писали, Вєрка разом з мамою Інною Білоконь справили фурор під час церемонії відкриття конкурсу.

Артистка разом з фанатами заспівала "Зібен, зібен ай-лю-лю" та фрагмент з пісні Нетти Барзілай Toy.

А мама відкрила "шампань", щоб трішечки розслабитися разом з ведучою.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

А сьогодні – дивіться перший півфінал. Трансляція одночасно на двох телеканалах - СТБ і UA:Перший. Початок – о 22.00. Коментувати "Євробачення-2019" на СТБ буде Сергій Притула, на UA:Перший – Тимур Мірошниченко.

Оскільки Україна в цьому році участі в конкурсі не бере, то й, відповідно, не голосує.

До фіналу конкурсу - ще п'ять днів, тому Андрій Данилко з Інною насолоджуються красою Тель-Авіва і гріються під променями сонця.

Як раніше зазначалось, на відкритті пісенного конкурсу виступали численні запрошені зірки, серед яких і артист Андрій Данилко. В образі Вєрки Сердючки виконавець в черговий раз порадував європейську публіку. Встиг відомий артист і гарно провести час зі своєю колегою на узбережжі Мертвого моря.

Відомо також, що музиканта супроводжувала його сценічна "мама", вона несла в руках пляшку шампанського – через це в кадрі вийшло чимало суєти. Навіть ведуча шоу запропонувала артистам з України розпити алкоголь прямо на помаранчевій доріжці заходу.

Нагадаємо, Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару: розпити просто на помаранчевій доріжці. Вчора, 12 травня в Тель-Авіві відбулося офіційне відкриття пісенного конкурсу.

Як повідомляв портал Знай.uа письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс Євробачення-2019.

Також портал Знай.uа писав про старт "Євробачення" прокачає Ізраїль: де і коли дивитись найочікуванішу подію.