Автори видання The Independent склали унікальний рейтинг 35 головних лиходіїв серіалів. Лідером оприлюдненого списку вибрали Серсо Ланністер з Гри престолів у виконанні Ліни Хіді. Список включає 35 антигероїв телевізійних шоу. Лідирувала в ньому Серсея Ланністер з Гри престолів.

Як вважають укладачі рейтингу, ця героїня "змушує нервувати навіть самих розслаблених глядачів". Крім того, вони переконані, що безпека будь-якого з героїв знаходиться під загрозою, навіть якщо вони просто знаходяться з нею в одній сцені.

На другому місці йде Джим Феннер з серіалу Погані дівчатка, роль якого виконує Джек Елліс. Відзначається, що незважаючи на свій статус офіцера в жіночій в'язниці, цей герой є таким самим лиходієм, як і ув'язнені.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Замикає трійку лідерів Гай Балтар з шоу Зоряний крейсер Галактика у виконанні Джеймса Кэллиса. Цей герой був включений в рейтинг тому, що навіть готовий зрадити людство заради власного виживання.

Далі в рейтингу йдуть Густаво Фринга з серіалу "У всі тяжкі", Джип Розетті з Підпільної імперії, Даг Джуді з ситкому Бруклін 9-9, монстри Джентльмени з серіалу" Баффі - винищувачка вампірів, Річард Хіллман з Вулиці коронації, Джей Ар Юінг з Далласа і Ел Сверенджен з Дедвуд.

Варто нагадати, що раніше повідомлялось, що останній сезон Гри Престолів підходить до кінця. Для того, щоб отримати максимум вражень від підсумкових серій, можна підготуватися. Поринути в атмосферу серіалу допоможе музика, їжа і навіть коктейлі.

Нагадаємо, режисер "Ігри Престолів" пояснив дивну поведінку Джона Сноу лютоволком.

Як повідомляв Знай.ua, у мережі з'явилися кадри передостаннього епізоду "Гри престолів".

Знай.ua писав, що стаканчик кави Starbucks посварив акторів Ігри престолів.