Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив звернутися до шанувальників із питанням про Євробачення. Як виявилося, телеведучий став коментатором конкурсу в українській трансляції.

На своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував відеоролик, в якому звертається до підписників з питанням про те, за кого вболівати на пісенному конкурсі "Євробачення 2019", в якому Україна цього року не бере участь. Примітно, що Притула звертається до людей російською мовою, що не сподобалося його шанувальникам, однак саме це є тролінгом.

"Аааа, привіт, друзі. Привіт всім підписникам мого блогу. Так, я знаю, у мене ніс обгорів, я був в Єгипті, але я зараз не про це. Дивіться, сьогодні перший півфінал Євробачення, аааа, я буду коментувати. Україна не бере участі цього року. Хлопці, підкажіть, за кого вболівати? Ааааа? От напишіть в коментарях за кого ви. Підписуйтесь на мій блог", - говорить Сергій на відео, яке, схоже, було знято в туалеті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як відомо, сьогодні, 14 травня, в ізраїльському Тель-Авіві відбудеться перший півфінал Євробачення-2019. Відкриє пісенний конкурс переможниця Євробачення-2018 Нетта Барзілай зі спеціальною версією своєї переможної пісні "Toy". Всього у першому півфіналі виступлять 17 учасників, 10 з яких пройдуть у фінал, він відбудеться у суботу, 18 травня. Крім того, в першому півфіналі візьмуть участь три артисти, які автоматично потрапили у фінал: Білал Хассані з Франції, Міки з Іспанії та представник Ізраїлю — Кобі Марімі.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.