Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на Мальдіви. Схоже, Волочкова вирішила повернутися в місця "бувалої слави", і навіть декілька днів потерпіла, перш ніж зайнятися там улюбленою справою – шпагатами. Але в цей раз обійшлося без нескінченних рогаток. Волочкова змінила купальник, і замість блакитних і білих бікіні приперлась на пляж у суцільному світлому купальнику, який підкреслив в'яле тіло старіючої балерини. Як видно на фото, Настя зайняла улюблену "стійку", і виглядає це, м'яко кажучи, безглуздо. Ще більш безглуздо виглядають босоніжки на величезних підборах, які балерина навіщось напнула на пляж.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова написала: "Після тренування. Волочкова і підбори – нероздільні! Навіть на пляжі". От тільки оцінити цей пост і хвастощі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів і хейтерів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних мальдівських канікул. Треба сказати, що з моменту, коли балерина відключила коментарі, вона не перестає цим хизуватися на кожному кроці.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.