Відомо, що у вівторок, 14 травня, в ізраїльській столиці пройшов перший полуфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2019". Варто нагадати, що відомий український шоумен, телеведучий Сергій Притула став коментатором події в Україні.

Так, на своїй сторінці в Facebook Сергій опублікував вельми кумедний фотоколаж із співачкою MARUV: на знімку Притула замінив обличчя артистки своїм. В описі він також згадав про те, що коментуватиме трансляцію конкурсу.

"Хотів написати "давайте вболівати за Україну разом", але згадав, що MARUV не поїхала. Шкода...", – пише шоумен.

"Сергій, і від нас приховували таку фігуру?", "Що робить з людьми відпочинок ?! Єгипетська сила!", Це фото зробило мій день. Дякуємо за гарний настрій", "Фасончик так нічого, але колір не ваш! Однозначно – рожевий був би кращим!", – жартують підписники Сергія в коментарях.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив звернутися до шанувальників з питанням про Євробачення. Як виявилося, телеведучий став коментатором конкурсу в українській трансляції.

На своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував відеоролик, в якому звертається до підписників з питанням про те, за кого вболівати на пісенному конкурсі "Євробачення 2019", в якому Україна цього року не бере участі. Цікаво, що Притула звертається до людей російською мовою, що не сподобалося його шанувальникам, однак саме це є тролінгом.

Нагадаємо, Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019: яскраві фото.

Як повідомляв Знай.uа дружина Притули показала ідеальну фігуру в купальнику: фото.

Знай.uа писав, Притулі зробили приємно в Єгипті: "Зустрічаюся поглядом, посміхаюся, показую рукою".