Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька розкішних чорно-білих кадрів, позуючи в досить відвертому образі. Так, артистка приміряла масивну шкіряну косуху, світлі джинси із завищеною талією, білу футболку і ковбойські чоботи, доповнивши стиль червоною помадою і виразними стрілками. Варто зазначити, що головною фішкою куртки виявилися хаотично розміщені цитати з вірша Марини Цвєтаєвої "Мне нравится, что Вы больны не мной".

"Не буду хмарочоси вибудовувати зі слів, скажу просто - мені в кайф носити цю косуху!!! Спасибі , друзі! special for me😎 #цветаева", - трепетно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Світлано, ви просто 🔥. Шикарна👍😍", "класна🔥", "Улюблений вірш... улюблена Цвєтаєва❣️", "Яка ти гарненька😘😘😘", "Красуня😍", "Круть👍👍👍Дуже красиво😎😎", "Красуня😍❤️🔥", "Не сумніваюся, за красою зовнішньою стоїть і така ж краса духовна😍 не перестаю захоплюватися, прекрасна жінка 🙏🏻", "👍👍👍💐💐💐🌺🌸 Суперрррр", "Мені здається Світлана, що ви закохані🤩😍погляд говорить🤗".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.