Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото, напевно, з відпочинку. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в ритуальному місці. Як видно на фото, на прогулянку до святого місця Світлана вийшла в спортивному луці, який зовсім не відповідає її негласному статусу російському суперзірки. На ній темні обвислі спортивні штани і спортивна куртка, поверх якої Лобода навіщось накинула ще одну куртку. На її ногах білі кросівки, а на голові чорна кепка, Світлана стоїть спиною до камери.

У підписі до фотографії Лобода написала: "Нехай ангели оберігають нас". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, вгадувати, куди вона вирушила відпочивати, а також бажають хорошої відпустки. А ось деякі в коментарях обговорюють безглуздий вигляд Світлани.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нехай ангел охоронець береже вашу сім'ю і оберігає від усіх бід", "Нехай ангели бережуть вас і вашу сім'ю", "Світлана, ви чудо", "Одягнена, як бо...", "Що у них за одяг? Висить як у бомжів", "Я все життя готова на вас дивитися", "Що за кроси?", "Шикарно! Чудово!", "Нехай ангел охоронець буде завжди поруч і дарує любов і щастя", "У всьому приклад, ви така зворушлива, іноді буваєте беззахисною, любимо!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.