Стало відомо, що фешн-фотограф та експерт Нового каналу Соня Плакидюк озвучить пташку Фуксії з "ANGRY BIRDS В КІНО 2". Однак, це далеко не всі новини. У понеділок, 13 травня, Соня разом з командою "ANGRY BIRDS" була присутньою на феєричному дійстві в Каннах.

Ніщо так не об'єднує заклятих друзів, як спільний ворог. А напередодні Каннського кінофестивалю пташки і свині готові на все. Улюблені герої "ANGRY BIRDS" влаштували яскравий фотоколл на пірсі готелю "Карлтон". Весела компанія пернатих і зелених свиней на чолі з режисером Туропом ван Орманом і міжнародною командою дубляжу поставили на вуха всю Французьку Рів'єру, позуючи перед фотокамерами.

Соні Плакидюк дуже сподобалося в Каннах! Експерт Нового каналу, яка нещодавно розкрила секрет народження "киці-мациці", із задоволенням ділилась враженнями від французьких пригод з "ANGRY BIRDS".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я неймовірно щаслива бути сьогодні тут, на грандіозному фотоколлі "ANGRY BIRDS в кіно 2", який проходить на набережній Круазетт напередодні 72-го Каннського кінофестивалю. Круто бути частиною цього дійства, познайомитися з талановитими зірками дубляжу з інших країн – моя рожева мрія здійснилася. Я давно мріяла дублювати анімаційного персонажа – і тепер стала українським голосом нової пташки Фуксії в продовження анімаційного пригоди. Так що стежте за новинами. Зустрінемося в кінотеатрах вже 22 серпня!", - розповіла Соня.

Режисер "ANGRY BIRDS В КІНО 2" Туроп ван Орман зізнався, що перебувати на культовому фестивалі такого масштабу для нього неймовірно хвилююче.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга. Трейлер було оприлюднено на YouTube-каналі Warner Bros Pictures Ukraine.

Нагадаємо, трейлер "Воно-2": клоун-вбивця Пеннівайз повертається на великий екран.

Як повідомляв Знай.uа вам ще пощастило: похмуре фото Горбунова і Осадчої змусило фанатів хвилюватися.

Знай.uа писав, Рукавиця Таноса зникла, шукають усім Львовом.