Часто популярність знаменитостей обертається несподіваними результатами, зокрема - переслідуваннями з боку шанувальників. Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Софія Ротару, Алсу та інші артисти на особистому досвіді пізнали, що таке надмірне обожнювання глядачів.

Аллу Пугачову неадекватні шанувальники переслідують протягом всього життя. Наприкінці 80-х у будинку Примадонни кілька днів жив невідомий чоловік. Про це Ілля Рєзнік розповів у книзі "Пугачова та інші маестро". В особняку пропадали речі і їжа. Після довгих пошуків зловмисника вдалося знайти у вентиляційній трубі.

Однак найбільш кричущий випадок стався ще в 70-ті. Тоді Аллу Борисівну переслідував цілком реальний маніяк Анатолій Нагієв, на рахунку якого було як мінімум шість жертв. Злочинець хотів убити Пугачову, тому кілька разів приїжджав у Москву. Існує навіть теорія, що Нагієв обирав жертв, які зовні були схожі на Примадонну. У підсумку злочинця спіймали і розстріляли. Вартосказати, що зрештою, ця історія лягла в основу серіалу "Полювання на співачку".

Ще про один жахливий інцидент пригадав співак Сергій Мінаєв. Одного разу артист гостював у Пугачової, і прямо у нього на очах хтось напав на зірку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Вривається мужик і стрибає на Аллу Борисівну. Я став захищати Пугачову, довго з ним боровся. Потім з'ясувалося, що це не мужик, а знаменита прихильниця. Алла Борисівна мені сказала тоді, що вона добра, але ревнива", - поділився спогадами музикант.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також "Знай.uа" писав, що колір настрою смуток: Лазарєву і Кіркорову заборонили говорити з Мадонною. Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але цей виступ перетвориться в повномасштабне шоу.