Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото у жовтому купальнику, позуючи для популярного італійського бренду нижньої білизни і бікіні Calzedonia. Так, артистка дала інтерв'ю про схуднення глянцю Glamour Russia і зізналася, що знімки були зроблені в Дубай всього через 3 місяці після народження сина Майкла, однак прихильники звинуватили Регіну в фотошопі, адже на відео в сторіс її фігура виглядає зовсім не так.

"Багато хто з вас ставлять мені запитання про те, як я приходила у форму після народження дитини. Ті, кому це цікаво, заходьте по посиланню в сторіз і читайте спец.матеріал на сайті @glamour_russia 😘 На фото я через 3 місяці після пологів на зйомках рекламної кампанії", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Фотошоп", "На відео ваша фігура виглядає по-іншому)", "Емм... Фотошопп, хорооооош", "фотошоп творить дива", "Регінка з фотошопом всі красиві😋 порівняти де лежиш на пляжі зовсім різний живіт", "А Потім прості смертні, що народжували, дивляться і думають що вони збиткові. Потрібно просто розуміти що світло поза і трохи ретуші роблять свої справи. Але якщо б там було зовсім все погано, фотошоп б не допоміг!", "Взагалі не ваша фігура! добре відредагували.", "А покажи необроблену фотку)".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще