Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантний кадр в чорному бікіні, позуючи для популярного італійського бренду нижньої білизни і купальників Calzedonia. Так, артистка дала інтерв'ю виданню Glamour Russia, розповівши, як швидко схудла після пологів на цілих 20 кілограм, проте шанувальники почали звинувачувати Регіну в надмірному фотошопі. Молода мама не стала мовчати і вирішила виправдатися, засвітивши розкішні форми.

"#фотоЖопа
Іноді мені здається, що у деяких людей просто немає совісті, почуття такту, не вистачає гідного виховання, щоб висловлювати свої думки 💭 !
Бачу, що багато хто під попереднім постом пишуть «фотошоп», «фотошоп», «неможливо так швидко схуднути після пологів», «відьма, як прийшла в таку форму» 😂 Друзі, які написали близько 20 разів слово «фотошоп» у коментарях, я розумію, що воно входить в ваш «велетенський» словниковий запас , але прошу будьте трішки тактовніше і краще почитайте мою колонку @glamour_russia про те, як привести себе в форму і скинути 20кг . Адже це набагато корисніше!
Роз'ясню тим, хто погано розбирається в рекламних компаніях: майже вся Реклама не обходиться без ретуші(є такі винятки, як нещодавно випущена Гуччі ), звичайно ж, і на моїх фото для @calzedoniaприсутня корекція, десь розтушували складку на попі, десь трохи підчистили смужку на животі , тк вона виглядала наче шрам після кесарева. Але таких коригувань внесено мінімально; в іншому випадку легше було взяти ідеальне тіло і просто прикріпити мою усміхнену голову😁. Вас Instagram теж іноді вганяє в рамки і комплекси?)", - пояснила Тодоренко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери взялися коментувати: "ми дуже добре вивчили твою фігуру з передачі «орел і решка», тому власне, думаю, всім все зрозуміло 😄", "Ну, якісь рамки? Межі правди? «Це я» / «Це я + Photoshop, на картинку не дивіться, у статті я розповідаю правду»?", "Регіна, ви красуня, люди пишуть від заздрості про фотошоп!", "Регіна, ти прекрасна 🔥😍😍".