Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість після Анастасії Волочкової та Ольги Бузової вирушила брати інтерв'ю у не менш скандального Філіпа Кіркорова для свого шоу "Обережно, Собчак!". Так, артист люб'язно показав Ксенії свій розкішний будинок і вперше провів в гігантську гардеробну, вразивши кількістю взуття і епатажних вбрань.

"Життя поділилося на ДО відвідування вбиральні @fkirkorov і ПІСЛЯ. До цього я вважала себе шопоголіком і людиною , у якої вдома величезна 50 метрова гардеробна. Тепер першою з журналістів побувавши у вбиральні Короля я знаю ,що я просто жалюгідний і дешевий нищук😂😂
насправді ,крім #завистьзависть у нас відбулася розумна і цікавий розмова. Дізнатися більше про султана Брунею, шахи Путіна і про те,на кого ,на думку Філі, мріяв би нас*яти Пригожин ви можете прямо зараз на моєму ютюб каналі.", - подлилась емоціями Собчак.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Я подумав ви на ринку", "Нічого собі Кері Бредшоу))", "Виглядає як китайський магазин😂", "Хворі люди", "Не дарма в народі є поняття «кіркоровщина» - несмак, яскравість, циганщина та інший Філіп Пляйн з величезними лейбаками скрізь.", "Покажу цю фотографію чоловіка коли знову скаже що у мене багато взуття🤔😂", "Ця вбиральня - діагноз. І до психіатра не ходи.", "Яке убозтво( . Навіщо стільки? Далеко несвіжий вже дядько хоче причепуритися. Підсумок-клоун. І хто його королем назвав(.?", "Я подумала це ринок 😆".

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.