Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішною серією знімків з Всеукраїнського туру "Королева Ночі", показуючи не тільки ідеальну фігуру, але і найепатажніші сценічні костюми. Так, артистка підрахувала, що вже встигла виступити в 10 містах, трепетно подякувавши відданим шанувальникам.

"Позаду 10 міст, 15 концертів, наповнені теплом і любов'ю! 🙌🏻 І я абсолютно впевнена, що у мене найкращі глядачі! Двічі, тричі, а то й чотири рази поспіль дарувати свято в деяких містах - це щастя! Стільки квітів і посмішок! Дякую кожному, хто вже відвідав шоу "Королева Ночі", за цей незабутній прийом. Наш Всеукраїнський тур триває:

19 травня - Суми
20 травня - Полтава (додатковий)
3 червня - Вінниця
4 червня - Житомир
7 червня - Дніпро
9 червня - Запоріжжя
10 червня - Бердянськ
11 червня - Маріуполь

До зустрічі у вашому місті!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Кохана❤️ вам спасибі!😘", "Олю, ти як завжди прекрасна 😍😍💖", "Супер!!!!⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌍🌍🌍🌏🌏🌏🌍🌎🌎🌎🌎", "Яка ви трудяга 🔥🔥🔥", "Ви чудові 🤗🤗Удачі вам! Коли небудь я обов'язково побуваю на вашому концерті ☺", "Будь-який номер з шоу, прикрасив би Євробачення 🤩🤩🤩".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.