День сім'ї для багатьох є хвилюючим святом, який хочется відсвяткувати разом з близькими. Не є винятком і українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська, яка дуже активно веде свою сторінку в соціальних мережах і регулярно ділиться подіями зі свого життя.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Виконавиця поділилась, що дуже любить відзначати це свято в перервах між концертами.

"Для мене день сім'ї - улюблене свято. Я відзначаю його щоразу в паузі між гастролями. Люблю вибрати класне місце, привезти туди своїх рідних і фоткати, а потім - друкувати фотки і складати в альбоми. Так я консервую щастя. Я так надихнулася затишком і теплом, хочу поділитися з вами. А як ви консервуєте щастя?" - написала дівчина під фото. На знімку Ольга сидить на фоні зелені в ніжно-блакитній сукні. В руках тримає лимони, а поряд з нею стоїть клітка з папугою кольору фрукта. Не можна не відзначити і рожеву шкірку, на якій гордо сидить співачка.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В коментарях шанувальники артистки діляться своїми думками на цей рахунок і своїм ставленням до свята:
"Консервування щастя! Тепер я теж буду знати як називається, те, що я люблю так робити. Дякую", "Я консервую щастя в мегабайтах свого головного мозку. А ти Красунька-Цибулька", "Цибульська, ти неповторна", "Навіщо так багато лимонів?", "Час зупиняється, дивишся фото - оживають емоції.А ще варення і заморожені ягоди -взимку", "Здалося, ніби на собаці сидите", "Оля не переплутай пташку з лимоном в чай", "Коза дереза".

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.