Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно працює в Росії, заявила, що російський співак Філіп Кіркоров повинен стати президентом Євробачення. Вона вважає, що поп-король естради цього заслуговує.

Так, Ані Лорак згадала, як в 2008 році їздила на міжнародний пісенний конкурс Євробачення в якості учасниці.

"Для мене участь у Євробаченні – знакова. Я туди поїхала, як і Сергій Лазарєв, вже маючи за плечима великий досвід виступів. Я завоювала друге місце. Але це срібло для мене дорожче золота. А Кіркоров зіграв одну з найкращих ролей у моєму житті і на Євробаченні вперше назвав мене дівою", - поділилася співачка.

При цьому артистка додала, що Філіп Кіркоров є лютим фанатів Євробачення і з цієї причини він зобов'язаний зайняти знакове місце на конкурсі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Філіп мене у всьому підтримував. Я вважаю, що для мене він був променем світла. Він повністю курирував підготовку до конкурсу. Впевнена, що Філіп душу покладе, віддасть своє серце, лише б Сергій виступив гідно і у нього було все найкраще. Кіркоров – справжній фанат Євробачення. Я вважаю, що він повинен стати президентом цього конкурсу, щоб кайфувати, кожен рік виставляти бали молодим виконавцям і у всьому його підтримувати. Філіп закоханий в цей конкурс по-справжньому. Іншої такої людини я не знаю", - резюмувала Лорак.

Нагадаємо, Лорак у розпусному образі заінтригувала фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, 40-річна Лорак роздяглася на очах мільйонів.

Знай. ua писав, що дочку Лорак вперше вийшла на сцену.